Logo

MMA Nybegynneropptak

Helgen 12-14 januar kjører vi i gang med MMA kurs!

• Fredag: kl. 17-19
• Lørdag: kl. 10-15 (pause kl.12-13)
• Søndag:kl. 10-15
(pause kl.12-13)

Treningstider etter helgekurs:
Tirsdag og torsdag kl. 18-19.15

Pris: 900,-
Pris medlem: GRATIS!

Ønsker du kun helgekurset betaler du ved oppmøte!
Ønsker du å bli medlem skriver du kontrakt ved oppmøte og får kurset GRATIS!


Nå har du sjansen til å starte med MMA i Bodø!

Som eneste klubb i Bodø kjører vi i gang med et intensivkurs slik at akkurat du kan begynne å trene sammen med oss!

MMA er den raskest voksende kampsporten i verden nå. MMA er en hybridsport som tar elementer fra stående kampsporter som kickboksing, boksing, taekwondo og blander det med kampsporter som vanligvis er på bakken slik som bryting og judo.


MMA er en ren konkurranseidrett, men man trenger ikke å konkurrere for å være med på treningene. Pga av variasjonene i hver trening er det en allsidig sport og god mosjon. Siden vi både sparker og slår stående får vi trent både balanse og mobilitet. I tillegg er bryting på bakken god styrketrening. MMA passer like godt for jenter som for gutter.

Image

Tidligere har vi bare tatt inn folk med bakgrunn fra andre kampsporter på MMA , men pga av stor etterspørsel har vi valgt å starte opp et nybegynnerkurs. Her kan du komme om du ikke har bakgrunn fra kampsport eller om du har holdt på med noe fra før av. Vi kommer til å dekke det grunnleggende i MMA som stående slag og spark, nedtagninger, posisjonering på bakken og låser på bakken.

Kurset er lagt opp etter den trygge amatørutgaven av MMA som vi trener i Norge, og på kurset vil posisjonering på bakken drilles mye. Samtidig vil det være et interessant og lærerikt kurs både for de som vil begynne med MMA hos oss etter kurset og for de som bare vil utvide kunnskapene sine innen kampsport på siden av sin vanlige stilart.


Klikk på bildene under for å lese mere om MMA!
Image  Image

Velkommen til BBGym MMA trening.