NYHET! Egen time for Vektløfting!

Lyst til bli bedre i Vektløfting? Konkurranseformen Vektløfting som vi bruker i CrossFit består av øvelsene Snatch (rykk) og Clean & Jerk (vending og støt).

Lyst til bli bedre i Vektløfting?

Tidspunkt: Tirsdager kl 17.00-18.00

Konkurranseformen Vektløfting som vi bruker i CrossFit består av øvelsene Snatch (rykk) og Clean & Jerk (vending og støt). De utgjør en av de mest tekniske av øvelsene vi trener på, og det krever mye teknikktrening for å mestre de. For å utvikle styrke her trenger vi teknikk trening, etterfulgt av mer teknikk trening og før så tyngre teknikk trening.

Derfor åpner vi nå opp en ny time med Vektløfting teknikktrening. En time med Bodø`s ledende vektløfting coach. Hver time vil ha et tema og trening passer for alle fra nybegynnere til konkurranseutøvere. Kom og få feedback og øvelser for deg og ditt nivå.

Victor er Nord Norges eneste Level 2 trener fra Norges Vektløfterforbund og Eleiko Level 1 Coach. 

Vektløfter
 

 

Sunniva: "Etter at jeg begynte å trene jevnlig med Victor har jeg satt nye rekorder nesten hver uke. Å få hjelp med teknikken, og ikke minst å bli pushet litt ut av komfortsonen har gjort at jeg tør å prøve meg på tyngre vekter og føler nå at det er noe jeg mestrer"