Krav Maga

Krav Maga passer godt for både kvinner og menn uansett alder og fysisk form. I Krav Maga klubben har vi 17 års aldersgrense.

Hva er Krav Maga?

Illustrasjonsfoto Krav Maga

Krav Maga er et selvforsvarssystem. Krav Maga kommer opprinnelig fra Israel, men har spredd seg til hele verden i løpet av de siste 30 årene. Krav Maga anerkjennes som et av de mest effektive selvforsvarssystemene, og benyttes i dag av sivile, militære og politi i Norge og andre land. I motsetning til mange andre kampsporter så inneholder ikke Krav Maga noe sportselement, og det legges lite vekt på ritualer. Alt trening går på teknikker, prinsipper og metoder for å gjøre studenten så god som mulig på så kort som mulig tid.

Treningstid:

Videregående: Mandag og onsdag kl. 18.30-19.30
Nybegynnere: Mandag og onsdag kl. 19.30-20.30


Pris: 599,- pr. mnd. (student 499,-)

 

Meld deg på nå!

Student? Meld deg på her!

Hvem passer Krav Maga for?

Krav Maga passer godt for både kvinner og menn uansett alder og fysisk form. I Krav Maga klubben har vi 17 års aldersgrense.

Krav Maga Bodø ble startet i 1996 av Rune Lind som den første klubben i Norge hvor man kunne trene israelsk Krav Maga. Siden den gangen har klubben vokst, fått nye lokaler og mange nye instruktører, men den høye standarden på treningen er fortsatt holdt ved like. For mer informasjon om Krav Maga fra den norske forbundet (KMG) se  www.kravmaga.no

Kontakt oss på rune.lind@kravmaga.no for mer informasjon.