Om BB Gym

BBGym er et treningssenter som har spesialisert seg på funksjonell trening, kampsport og personlig trening.

Illustrasjonsfoto av noen som trenerVi er ikke et tradisjonelt treningssenter.

Vår kjernevirksomhet er gruppetimer der du får oppfølging av en instruktør, får korrekt opplæring i teknikkene som skal utføres, og får et treningsopplegg tilpasset ditt behov.

For de aller fleste er det et mål og et ønske om å komme i form samtidig som man gjør noe man syns er morsomt. Vi i BB Gym fokuserer på at man skal ha det gøy, samtidig som man trener allsidig. Da  unngår man belastningskader som følger av ensformig trening.

Jogging ute er en ensformig trening som ofte medføre belastningskader. I en undersøkelse fra USA har 80% av løpere en eller annen form for belastningskade i løpet av et år.

Vår historie

BBGym har sitt opphav i Bodø Kampsportsenter som ble stiftet i 1999. Ideen om ett eget kampsportsenter i Bodø ble først dannet av Rune Lind og Patrick Myrland etter å ha drevet undervisning i kampsport i gymsaler og på skoler i noen år.

Initiativtakerne innså at for å drive en klubb bra trengs ikke bare dyktige instruktører, men også gode lokaler som er tilrettelagt for kampsport. De første årene holdt senteret til på Snippen. I Januar 2006 flyttet senteret ned til sentrum, og i desember 2009 flyttet vi til BB Gym på Langstranda.

Klubber og treninger på senteret:

  • Krav Maga Bodø - 1999
  • Shooters MMA Bodø / Bodø MMA klubb -  2001
  • CrossFit affiliert gym - 2007
  • Krav Maga Kids - 2012
  • CrossFit Kids - 2012
  • Ground Force Method/Primal Move - Kan trenes med personelig trener
  • Strong First Kettlebell - Kan trenes med personelig trener

I dag

I dag er BBGym Bodø Nord-Norges største på kampsport. Vi har en rekke tilbud og kan boltre oss på 400m2 med kampsportrom inkludert et fullkontaktrom med både gulv og vegger mattelagt. Totalt har vi 2000 m2 med treningsareal.

I tillegg til de regulære klubbene holder vi seminarer og kurs i andre kampsporter. Gjennom årene har en rekke nasjonale og internasjonale instruktører fra bla.a Israel og Brasil holdt kurs på senteret. BBGym er også arrangør av den årlige internasjonale Krav Maga sommerleiren hver august.

Vi er innovative på trening, som de første i landet med Ground Force Method/Primal Move, CrossFit Kids og Krav Maga Kids. Vi satser på kvalitet med KMG godkjente Krav Maga instruktører, Shootes godkjente MMA instruktører, Strong First godkjente kettlebellinstruktører m.m.

Vi sender instruktører til de beste kursene i inn og utland slik at DU skal være sikret den beste treningen Bodø kan tilby.