Timeplan

Gratis Intro

CrossFit

Treningsformen gir raskt økt styrke og utholdenhet og alle øvelser og økter kan skaleres og tilpasses den enkelte. Med CrossFit vil du på en enkel og effektiv måte jobbe med alle aspekter av din fysiske form, og derfor bli bedre rustet og forberedt for hverdagens ulike fysiske utfordringer.

CrossFit Kids

Målet er å få barn og unge til å bevege seg gjennom å bli utfordret på balanse, mobilitet og allsidig trening.

CrossFit Teens

Målet er å få barn og unge til å bevege seg gjennom å bli utfordret på balanse, mobilitet og allsidig trening.

CrossFit Senior

Dette er et lavterskel tilbud til deg med “seniorstatus” og som ønsker å komme i bedre form og tilrettelegge for et langt og godt liv. Illustrasjonsfoto CrossFit SeniorCrossFit Senior er trening i et sosialt og hygglig miljø med fokus på styrke, bevegelighet og funksjonalitet.

Krav Maga

Krav Maga er et selvforsvarssystem. Krav Maga kommer opprinnelig fra Israel, men har spredd seg til hele verden i løpet av de siste 30 årene. Krav Maga anerkjennes som et av de mest effektive selvforsvarssystemene, og benyttes i dag av sivile, militære og politi i Norge og andre land.

MMA

MMA passer for alle som ønsker god kondisjonstrening kombinert med en utfordrende kampstil som lar deg utvikle deg som kampsportutøver, enten du er nybegynner eller har mange års erfaring innen en annen kampsport. MMA Bodø har 15 års aldergrense.

Våre priser

Vi har forskjellige prisnivåer for barn, studenter og voksen. For kampsport ligger prisene på 629 og for Crossfit på 939. Studenter, førstegangstjeneste og elever får rabatter. Barn har egne priser. For mer informasjon klikk på knappen.
Få mer informasjon

Ikke sikker på om BBGym Bodø er noe for deg?

Book en gratis intro samtale i dag så kan vi bli kjent med deg og dine mål og hvordan vi kan hjepe deg å oppnå disse.

Gratis Intro
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out