Personlig Trening

Bedre resultater raskere. Tren med en av våre dyktige personlige trenere for å få raskere resultat og få den personlige oppmerksomheten du fortjener.

Gratis Intro

Hvorfor investere i personlig trener?

Personlig trening betyr at all tiden i gymmet er tilpasset akkurat deg og dine behov for å nå dine mål. Treneren kan hjelpe deg å sette opp treningsprogram for å utvikle ferdigheter, bli sterkere, gå ned i vekt eller bli bedre i din sport. Samt å hjelpe deg med å holde motivasjonen opp slik at du når dine mål.

Vi ser nytten av kombinasjonen gruppetimer og personlig trener for å få frem det maksimale potensiale ditt. Mange bruker personlig trener fast, eller i perioder, og vi får veldig gode tilbakemeldinger på dette. For mange er det godt å vite at det er noen som venter på deg på senteret, noe som ofte gjør dørstokkmila litt mindre i en travel hverdag.

Våre personlige trenere har utdannelse fra både norske og internasjonale organisasjoner og gjennomgår internt opplæringsprogram i tillegg for å sikre at du får den beste kvaliteten. Vi tilbyr personlig trening i både kampsport, CrosssFit, vektløfting og alle de andre tilbudene vi har.

En fleksibel timepan

Tren når det passer deg med den treneren du ønsker. Våre trenere prøver å tilpasse seg ditt skjema.

Sett mål

Om du har et mål alt eller ikke, vil sin personlige trener kunne hjelpe deg å gjøre målet oppnåelig. Sammen legger vi en plan for hvordan vi kan nå målet på rett tid.

Personlig oppmerksomhet

Med en personlig trener er fokuset 100% på deg. Du får 1-1 oppmerksomhet for å sikre at du når dine mål.

Langvarige resultater

Ikke bare vil din personlige trener hjelpe deg å nå målene dine, men også lære deg hvordan du kan vedlikeholde resultatene.

Start Her

Book en gratis introsamtale slik at vi kan bli kjent med deg og dine mål, og hvordan vi kan hjelpe deg å nå disse målene
Gratis Intro
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out