Nyttårsløfte

Nyttårsløfte?

Er du som mange andre og tenker at du skal begynne å trene i januar? Eller at du skal trene mer en før? Det er gode mål å ha, men mange feiler og slutter etter kort tid. La oss så på noen av grunnene folk slutter og hva du kan gjøre med det.

En av grunnene er at man begynner for hardt, eller for ofte. Dette er kanskje den viktigste grunnen. Det er fint å ha mål om å skulle trene 3-5 ganger i uken, men om hverdagslivet ditt bare tillater 1-3 ganger så er det mye bedre å starte der. Senere når man er kommet inn i en rutine kan vi se på om det kan gjøres endringer og prioriteringer i hverdagen som gjør rom for mer treninge. Forskning har uansett vist at den største forskjellen er fra 0 til 1 gang med trening i uken. Bare det å komme igang. Hos oss kan du trene akkurat det antallet du ønsker. I starten kan det også være gunstig å ha en fast avtale med en PT eller noen andre som skal på samme time. Da er man litt mer forpliktet til å møte opp når man kanskje egentlig har lyst til å slappe av. Det tar 3-4 uker å lage seg nye vaner, så de første ukene må man bare være streng med seg selv.

En annen grunn til at folk slutter er skader. Her også er det lurt å begynne forsiktig og bygge seg opp over tid. Dette er kanskje spesielt viktig dersom du har trent før men hatt en pause fra trening nå. Da er det lett å ville gjøre det samme som man gjorde før, og hodet er vår største fiende. Du må gi kroppen tid til å bygge seg opp. Dette kan være kjipt, men du vil bygge deg opp raskere en første gangen. Snakk med PT og gruppetrenerene våre for å lage en smart plan for oppbygging. Level Method programeringen er veldig fin å bruke.

Endret motivasjon? Var ikke treningen så gøy som du trodde? Var det tyngre en du trodde? Har du andre utfordringer? Det handler om å finne det som gir deg treningsglede. Tilbakemeldinger fra våre medlemmer er at gruppetimer og PT er mer motiverende en å trene alene. Og hjemmetrening syns de fleste er vanskelig. I disse tider med restriksjoner på gruppetimer er det viktig å trene sammen med noen. Våre medlemmer lager egne avtaler sammen med andre de vil trene med, og så hjelper vi trenere så godt vi kan med veiledning.

Kan jeg begynne nå? Ja det kan du. Vi tar i mot nye medlemmer alt nå, og vi bruker PT til å gi deg all hjelpen du trenger inntill vi får åpnet opp gruppetimene igjen. Det viktigste er at du må ta valget nå. Ta kontakt med oss i dag uavhengig av om du er ny eller eksisterende medlem som ønsker med oppfølging.

Start here

Book a free intro today so we can learn all about you, your goals and how we can help you reach them
Free Intro
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out