Vi er BBGym Bodø teamet

Møt folkene som er her for å hjelpe deg slik at du kan nå dine mål

BEGYNN NÅ
Patrick Myrland and Rune Lind owners of BBGym Bodø
Våre grunnleggere

Patrick Myrland / Rune Lind

Vår historie starter i 1996 da Krav Maga Bodø blir Norges første Krav Maga klubb.  Ideen om ett eget kampsportsenter i Bodø ble først dannet av Rune Lind og Patrick Myrland etter å ha drevet undervisning i kampsport i gymsaler og på skoler i noen år. BBGym har sitt opphav i Bodø Kampsportsenter som ble stiftet i 1999.  I 2007 startet de med CrossFit som landets første og har endret livsstil til mange personer i Bodø.

Våre trenere

En av de tibakemeldingene vi får oftest og som er viktigst for oss er at “Instruktørene er dyktige og engasjerte, og er oppriktig interessert i hver enkelts utvikling og framgang”

Her kan du møte de dyktige folkene du vil møte på senteret.

Sunniva Jystad

Sunniva er utdannet personlig trener og CrossFit Level 1 trener, og underviser både på barn- og voksengruppene. På trening brenner hun litt ekstra for olympisk vektløfting og gymnastics, og synes derfor også det er ekstra gøy å lære bort akkurat dette. Om hun skal velge en favorittøvelse må det kanskje bli pullups.

Rune Lind

Rune har over 25 års bakgrunn i driften av senteret. Han var Norges første Krav Maga instruktør, første CrossFit trener, første Primal Move trener, og innehar lederroller i flere av disse bedriftene internasjonalt. Han er CrossFit Level 3 Trainer, Krav Maga Expert 5 Global Team Trainer. Han har gått kamper i Shootfighting og Submission Wrestling. Han er utdannet Muskel og Ledd Terapaut samt personlig trener. Selv syns han det morsomste er de gymnastiske øvelsene som er vanskelige.

Line Giertsen

Line er treningseksperten på senteret. I tillegg til å være utdannet personlig trener og snart avslutte en Master i Idretternæring, jobber hun til daglig med kosthold og trening på flere andre nasjonale arenaer. Hun var Norges første Level 3 Trainer i CrossFit og har bakgrunn fra kampsport.

Beate Rossvoll Eidissen

Beate trente og konkurrerte i Styrkeløft i 10 år før hun begynte med CrossFit i 2017. Hun har vært heta siden.  Hun har en bachlor i ernæring, videreutdanning i ernæring og PT utdannelse. Hun har også en master i HRM og bachlor i ledelse. Hun underviser voksengruppene på senteet og elsker stort sett all form for trening, men er nok mest glad i tunge løft samt handstand walk og pullups. Hun liker roing minst. Fun Fact: Beate hadde norgesrekorden i markløft i 10 minutter før hun ble slått på kroppsvekt.

Ellen Margrethe Gjærde

Ellen er utdannet PT gjennom ett trainee-program Stamina kjørte i 2016. Hun er sogså sertifisert Level 1 CrossFit trainer. Hun har trent styrketrening mer eller mindre hver eneste dag siden hun ble 18 år.  Skulle bare innom bbgym for ett introkurs i oktober/november i 2018, men ble helt hektet og har drevet aktivt med crossfit siden. På BBGym jobber hun som gruppetimeinstruktør og personlig trener. Favorittøvelse : power cleans. Det beste med å jobbe på Bbgym er å få være en del av ett så godt treningsmiljø. Og å få lov å trene så glade, spreke, fine folk hver eneste dag.

Begynn her

Book en gratis introsamtale idag slik at vi kan bli kjent med deg, dine mål og hvordan vi kan hjelpe deg til å nå dem
Gratis Intro
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out