Vi er BBGym Bodø teamet

Møt folkene som er her for å hjelpe deg slik at du kan nå dine mål

BEGYNN NÅ
Patrick Myrland and Rune Lind owners of BBGym Bodø
Våre grunnleggere

Rune Lind / Patrick Myrland

Vår historie starter i 1996. Rune Lind reiste da til Sverige og gjennomførte det første eruopeiske instruktørkurset i Krav Maga, og startet Norges første Krav Maga klubb.  Ideen om ett eget kampsportsenter i Bodø ble først dannet av Rune og Patrick Myrland etter å ha drevet undervisning i kampsport i gymsaler og på skoler i noen år. Bodø Kampsportsenter sto klart i 1999 på Snippen i Bodø. Etter mange år der flyttet vi sentralt i sentrum.

I 2007 starte Rune og Alex Mendis med CrossFit trening og i 2007 dro Rune til USA og tok trenerutdannelse. 22 Juli 2007 ble CrossFit Bodo startet som det første crossfit senteret i Norden. Etter 2 år i alt for små lokaler og med masse folk flyttet vi til Langstranda og Bodø Kampsportsenter slo seg sammen med CrossFit Bodo og ble til BBGym. Siden den gang har vi vært med på å har endret livsstil til mange medlemmer i Bodø.

I motsetning til de fleste komersielle treningsenter så eies BBGym av de som står på matten hver dag og underviser. Våre instruktører gjør det fordi de elsker treningen og det å hjelpe medlemmer til å komme i bedre form.

Våre trenere

En av de tilbakemeldingene vi oftest får, og som er viktigst for oss, er at “Instruktørene er dyktige og engasjerte, og er oppriktig interessert i hver enkelts utvikling og framgang”

Her kan du møte de dyktige folkene du vil møte på senteret.

Rune Lind

Rune har over 25 års bakgrunn i driften av senteret. Han var Norges første Krav Maga instruktør, første CrossFit trener, første Primal Move trener, og innehar lederroller i flere av disse bedriftene internasjonalt. Han er CrossFit Level 3 Trainer, Krav Maga Master 1 Global Team Trainer. Han har gått kamper i Shootfighting og Submission Wrestling. Han er utdannet Muskel og Ledd Terapaut samt personlig trener. Selv syns han det morsomste er de gymnastiske øvelsene som er vanskelige.

Line Giertsen

Line er treningseksperten på senteret. I tillegg til å være utdannet personlig trener og snart avslutte en Master i Idretternæring, jobber hun til daglig med kosthold og trening på flere andre nasjonale arenaer. Hun var Norges første Level 3 Trainer i CrossFit og har bakgrunn fra kampsport.

Theo Reingoldt

Theo har både en bachelor i idrettsvitenskap og bachelor i ernæring. Han er utdannet PT og har studier i idrettsmedisin og idrettspsykologi. Theo er CrossFit Level 1 godkjent trener.

Theo kommer oprinnelig fra Sverige, og har bakgrunn i kampsport. Han begynte hos CrossFit Bodø når han flyttet hit og har lang tid i CrossFit og funktionell trening. Elsker å pushe mennesker til ting de ikke trur de klarer.
Liker dubbel unders og wall walks.

Theo underviser våre voksne i gruppetimer.

Sunniva Jystad

Sunniva er utdannet personlig trener og CrossFit Level 1 trener, og underviser både på barn- og voksengruppene. På trening brenner hun litt ekstra for olympisk vektløfting og gymnastics, og synes derfor også det er ekstra gøy å lære bort akkurat dette. Om hun skal velge en favorittøvelse må det kanskje bli pullups.

Susanne Eide

Susanne har jobbet som lærer i mange år og har en mastergrad i spesialpedagogikk.

“Det tok ikke lange tiden før jeg ble hekta på CrossFit. Jeg liker særlig det sosiale man får av å trene sammen med andre, i tillegg til at det er en tidseffektiv treningsform.

Har aldri likt særlig godt å trene rein styrke alene, men dette har kommet seg litt etter bruk av PT-timer. Liker å ha en PT som veileder og hjelper meg med å sette nye mål.”

Susanne underviser både ungdomsgruppen og voksne i CrossFit

 

Beate Rossvoll Eidissen

Beate trente og konkurrerte i Styrkeløft i 10 år før hun begynte med CrossFit i 2017. Hun har vært heta siden.  Hun har en bachlor i ernæring, videreutdanning i ernæring og PT utdannelse. Hun har også en master i HRM og bachlor i ledelse. Hun underviser voksengruppene på senteet og elsker stort sett all form for trening, men er nok mest glad i tunge løft samt handstand walk og pullups. Hun liker roing minst. Fun Fact: Beate hadde norgesrekorden i markløft i 10 minutter før hun ble slått på kroppsvekt.

Begynn her

Book en gratis introsamtale idag slik at vi kan bli kjent med deg, dine mål og hvordan vi kan hjelpe deg til å nå dem
Gratis Intro
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out