Krav Maga

Krav Maga er et moderne selvforsvarssystem utviklet i moderne tid for å fungere under de forhold du kan finne deg i. Det tilpasses deg og din livssituasjon uavhengig av alder, jobb og bosted. Det er dessuten en kjempegod treningsform for allsidig helse.

Gratis Intro

Et system for deg som vil ha økt trygghet i hverdagen

Krav Maga er et selvforsvarssystem. Krav Maga kommer opprinnelig fra Israel, men har spredd seg til hele verden i løpet av de siste 30 årene. Krav Maga anerkjennes som et av de mest effektive selvforsvarssystemene, og benyttes i dag av sivile, militære og politi i Norge og andre land.

Krav Maga Bodø var Norges første klubb og vi har flere expert level instruktører, inkludert Rune Lind, Expert 5 som er leder for Krav Maga Global i Norge.

Krav Maga har 4 grunnpilarer: teknisk, mental, taktisk og fysiske trening. Ved å kombinere disse formene for trening sikrer vi at våre medlemmer både lærer å forsvare seg i farlige situasjoner, men også unngår slike situasjoner. Vi jobber på forsvar mot alle typer angrep, samt å unngå disse ved bruk av kroppspråk, tale og oppmerksomhet.

Personlig trygghet

Vil du lære deg selvforsvar for å føle deg trygg, samtidig som du kommer i form? Krav Maga er løsningen.

Komme i form

Selv om vi bruker tid på endel andre faktorer er fortsatt den fysiske treningen hovedfokus. Du vil bli god og sliten, og få en svært god treningsøkt ut av det.

Hvem passer det for?

Krav Maga passer for alle over 16 år som har lyst til å lære å forsvare seg samtidig som du kommer i god form.

Sosialt

Kampsport er gruppetrening der vi sammen utvikler ferdigheter og jobber mot et felles mål. Her vil du møte andre som du vil bli godt kjent med og vi har en veldig godt miljø.

Start Her

Book en gratis introsamtale slik at vi kan bli kjent med deg og dine mål, og hvordan vi kan hjelpe deg å nå disse målene
Gratis Intro
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out