Mixed Martial Arts (MMA)

Verdens raskeste voksende kampsport for deg som vil gjøre litt av alt.

Gratis Intro

En evolusjon innen kampsport

Med starten av Mixed Martial Arts (MMA) konkuransene på 90 tallet avsluttet vi delvis den tideløse diskusjonen om hvilken kampsport som var best. Her kunne boksing og bryting møtes under åpne regler for å avgjøre hvem som var den beste.

Over tid har MMA utviklet seg til sin egen kampsport, der du i dag må trene både bryting, slag og spark for å kunne gjøre det bra.

BBGym Bodø MMA var landsdelsen første MMA klubb. Alt i 1999 dro Rune Lind til Sverige og trente med August Wallen og Shooters. I starten var vi en Shootfighting klubb og hadde representanter som gikk kamper i norges topp og internasjonalt.  Senere har vi skiftet over til MMA som inkludere litt mer.

Vi har trening for alle, både deltagere som akkurat har begynt, og de som går kamper. Det er ikke noe krav om å må gå kamp for å trene, MMA er veldig bra trening for treningens skyld også.

En MMA trening vil inkludere teknisk trening og sparring. Noen ganger bruker vi boksehansker/MMA hansker og driller stående, noen ganger jobber vi mer med bryting. Har du bakgrunn fra kampsport kan du nesten alltid bruke noe av dette i sparringen også. Derfor er MMA perfekt også for de som har trent andre ting.

 

Fysisk trening

MMA er veldig allsidig trening som inkluderer både trening på bakken og stående. Dette kombinert med styrketrening og stretching gir veldig variert og skadeforebyggende trening.

Konkuranse

Gjennom MMA forbundet i Norge får du muligheten til å kunne gå kamper hvis man ønsker å utfordre seg selv litt.

Stressmestring

Fysisk trening er god stressmestring i hverdagen. Gjennom bryting og sparretrening vil man bli bedre til å takle stress og ubehag.

Sosialt

Det er alltid sosialt og artig på trening. Vi har et godt miljø som sikrer at du trener med andre med sammemål som deg.

Start Her

Book en gratis introsamtale slik at vi kan bli kjent med deg og dine mål, og hvordan vi kan hjelpe deg å nå disse målene
Gratis Intro
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out