Krav Maga Kids/Teens

Selvforsvar som fungerer for barn og ungdommer.

Gratis Intro

Et system for deg som vi ha økt trygghet for dine barn

Krav Maga er et selvforsvarssystem. Men selvforsvar for voksne og for barn er 2 forskjellige ting. Krav Junior programmet er utviklet av eksperter på trening for barn, men hovedfokus på hvilke trusler barn utsettes for, og hvordan barn utvikler seg motorisk, mentalt og sosialt i oppveksten.

Barn i Bodø trues ikke med skytevåpen heldigvis, men både fysisk og mentalt skjer mobbing desverre. Barn som plager barn er en form for selvforsvar vi trener for, men også situasjoner der voksne er involvert. Barnet lærer å skille mellom hva de kan gjøre mot farlige trusler (kidnapping og annen vold) og mer uskyldig knuffing i skolegården.

Barn lærer grensesetting, hvordan forholde seg til andre barn i grupper, selvtillit og selvsagt motorisk utvikling.

Vi har et svært godt miljø i klubben, der våre trenere har spesialutdanning innen Krav Junior, samt mange års erfaring med trening av barn.

For eldre ungdommer er systemet en enestående forberedelse til fysiske krav som opptaksprøver eller arbeidsforhold senere i livet vil kreve.

Trygghet

Trygghet for barnet og trygghet for deg som foresatt.

Motorisk utvikling

Gjennom alsidig trening utvikler barnet motoriske ferdigheter de vil ta med seg inn i de voksnes alder. Vi legger grunnlaget for en langt og sunt liv.

Selvtillit

Barn som opplever mestringsfølelse på trening vil få en selvtillit som bare fysisk trening kan gi.

Sosialt

Barn som trener i grupper og må tilpasse seg andre barn og deres behov vil utvikle gruppedynamikk og forståelse av andres behov

Start Her

Book en gratis introsamtale slik at vi kan bli kjent med deg og dine mål, og hvordan vi kan hjelpe deg å nå disse målene
Gratis Intro
This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out